Info

Wij zijn wij?
Referenties
 Ervaringen

Wij horen graag wat uw ervaringen met Custom Made Sport zijn geweest. Deel uw verhaal met anderen..


Arie Jan van der Bijl


Rene Klein - London Marathon (23 april 2017)

In november 2016 heb ik een gesprek gehad met Andy. Hierbij heeft hij zeer aandachtig en met respect aangehoord wat mijn "wensen" waren. Ik had mij ingeschreven voor de Virgin Money Londen Marathon voor 2017 (er komen ongeveer 150 startbewijzen naar Nederland). Door middel van een loting was ik 1 van de gelukkigen!! Ik had Andy uitgelegd dat ik niet voor het verbeteren van mijn tijd ging (2016 mijn 1e Marathon Rotterdam gelopen) maar Andy moest kijken hoe het gesteld was met mijn Looptechniek, ademhaling ect.. Het voorstel van Andy was om de trainingen in twee periodes te verdelen. 1e periode: Ademhaling, Looptechniek, Intervaltraining, Heuveltraining en LSD training (Long Slow Distance Training) en de 2e periode de 6x6 Marathon training. Ik vond het een prima voorstel en we zijn samen gestart eind November. Andy had precies "OP MAAT" tot mijn Marathon van Londen een schema gemaakt. Het schema was dus als volgt ingedeeld 1e en 2e periode mijn PT's. en de "Online hardlooptrainingen" (5mnd) hierbij plaatst Andy elke week het nodige (loop) huiswerk. Na deze mooie reis van personal trainingen ben ik er zowel fysiek als mentaal sterker uitgekomen. Ik was klaar voor de Marathon. Ik was een "gekooide LEEUW"!!!! Andy ik heb erg veel respect wat je mij geleerd heb en wat een mooie sport is hardlopen toch. De Virgin Londen Marathon was een belevenis die ik de rest van mijn leven bij mij zal dragen. 40.000 Runners allemaal voor eigen of goed doel lopend. Ik heb zelf om persoonlijke redenen de Alzheimer Stichting Nederland uitgedragen! Na mijn 42,195km kwam ik fris over de finish, had zelfs mijn tijd verbeterd met 11min!! En deze PR was een extra bonus! En natuurlijk met dank aan mijn vrouw en Personal Trainer Andy Oskam wat een mooie persoonlijkheid is hij. Ik kan ook een ieder Andy aanraden die om welke redenen ook zijn/haar doel wil bereiken. Ga eens in gesprek met hem om te ervaren hoe hij je (hardloop) dromen kan laten uitkomen, ik zeg DOEN...Andy Nogmaals dank voor deze mooi reis!!


Lara (20 november 2016)

In 2014 I took a 10-week course, organized by Andy, which focused on breathing, proper running form, running technique and pace. Andy made me enthusiastic about running and after finishing the course I continued to train on my own. I had done several 10Ks when I decided my new goal was going to be the half marathon of Amsterdam. I felt that a good trainer could help me prepare for the half marathon and improve my pace. My first personal training session with Andy was an eye opener. He was able to significantly improve my performance by positive encouragement and some great tips about breathing and technique. Knowing that I had more in me than I had originally thought was a great motivation. I very much enjoyed the variety of the personal training sessions. Not one training session was the same as we did interval, long distance, hills and more. Over time I noticed a significant improvement in my running technique, posture and pace. In October I successfully ran the half marathon and finished fresh. It was a great feeling! Andy was involved every step of the way and was just as excited as I was when I finished the half marathon. To top it all off I ran a PR on the 10k a few weeks later. Andy knows how to get the best performance out of you through positive encouragement and by working on your running technique and form.

Thank you Andy for making this a great running year for me!


Noëmi (2 september 2016)

Have always been searching for a way to workout, lose weight, get healthy and enjoy it at the same time and training with Andy has got all that in a nutshell. I learnt the right way to jog and with his intense but relaxed method of pushing you (while constantly monitoring to see if you can handle it) is great. I feel excited to actually get up in the mornings on the days i have running scheduled, to go do it.

Learning the different techniques of fast walking, dribbling, easy jogging and fast jogging is a great learning curve and to think after struggling with the fast walking that I would actually love it and miss it once I got to fast jogging.

Running in the rain or under the hot sun feels great and I think it’ll be pretty hard now to get me to stop.. Thank you Andy for the great experience and I look excitedly forward to new encounters with my first 5k run.


Bartie (1 juni 2016)

Onze zoon van 13 jaar wilde graag 5 km lopen. Via ons streekblad Zoetermeer kwam ik bij Andy. Andy is echt een bekend persoon in Zoetermeer, zoals bij de Dekker loop. Vervolgens deden wij ook mee aan deze persoonlijke training van onze zoon. En moet zeggen "Helemaal Top Andy!" Jij geeft de aandacht aan ieder detail! Onze conditie is helemaal verbeterd! Tim onze zoon is niet meer weg te slaan van het hardlopen en wij ook niet. Het hardlopen met zo een trainer geeft je echt een kick en een gevoel van vrijheid. Andy hield ons ook goed in de gaten via google Drive met een Excel bestand. Het was zo fijn als gezin, als een team dit te doen met een geweldige trainer. Bedankt voor alles wat je ons geleerd hebt. Thank you!


Inge Benjert (11 februari 2015)

“Na een eerdere (vanwege blessure) mislukte poging op eigen houtje te trainen voor een marathon ben ik via een vriend in contact gekomen met Custommadesport. Andy heeft mij vervolgens begeleid voor de Mizuno Amsterdam Marathon 2015. Deze begeleiding bestond uit het via google drive maken, bijhouden en bijstellen van mijn trainingsschema en verschillende personal trainingen (lange duurlopen, korte duurlopen en intervaltraining).Daarnaast was er altijd ruimte vragen te stellen over alles wat er samenhangt met een maraton training.

Andy is een prettige persoon om samen mee te trainen. Hij heeft een scherp menselijk inzicht, is heel enthousiast (dat werkt aanstekelijk) en is zeer betrokken. Dit in combinatie met zijn ruime ervaring als sportcoach maakt het tot een groot plezier samen met hem te trainen voor een marathon. Door zijn begeleiding, tips en inzicht heb ik mijn doel behaald de Mizuno Amsterdam Marathon 2015 uit te lopen zonder een enkele blessure én met veel plezier! Ik denk er nog steeds met veel plezier aan terug. Andy bedankt, ik zal deze ervaring en jouw hulp daarbij niet snel vergeten!” 


Mandy (1 dcember 2014)

Het begon toen ik een keer met het dinsdag loopgroepje ging trainen en we een soort privé les kregen met o.a. ademtechniek van Andy. Op de juiste manier ademhalen heeft me meer doen ontspannen. En ik vertelde dat ik mij altijd druk maakte dat ik overlast geef voor andere met mijn aanwezige ademhaling, want ik maak best wel veel geluid. Toen maakte je een opmerking dat ik mij daar helemaal niet druk over moet maken. En je vertelde dat als ik meer uit het hardlopen zou willen halen ik bij jou een Personal Looptraining zou kunnen volgen en jij mij dan onder je vleugels zou nemen en dat ik dan een hele andere loper zou worden: een loper dat vanuit ontspanning inspant. In het begin dacht ik ja hoor dat zal wel maar na een tijdje ging ik daar serieus over nadenken en bedenken wat ik nu eigenlijk wil en wat ik wilde bereiken. Ik vind het hardlopen namelijk erg leuk; dat je zelf energie erin moet stoppen om vooruit te komen. Echter maakte ik niet echt vorderingen en wilde verbeteringen zien en meer zelfvertrouwen krijgen en ik had het gevoel dat ik altijd achteraan liep in de groep. Ik wilde meer genieten van het hardlopen, harder lopen, langere afstanden lopen en meedoen met wedstrijden. Ik had als 1e doel de Bruggenloop en deze later uitbreiden naar een halve marathon en uiteindelijk een marathon (maar dat is voor latere zorg).

Ik heb toen een afspraak met Andy gemaakt voor een intake gesprek en daar legde hij uit wat het precies inhoud om een verbintenis met hem als Personal Looptrainer aan te gaan. Namelijk dat de trainingen op maat zijn (geen standaard schema’s), hoe we gaan werken aan het verhogen van mijn tempo, conditie opbouwen en als doel stellen dat ik fit aan de start sta van de Bruggenloop en zorgen dat ik fris kan finishen. Ik kreeg een overzicht waaruit de trainingen bestaan en hoe verschillende tempo's moeten aanvoelen in duidelijke taal. Ik lees vaak in sportboeken en daar staan dan ook loopschema's in maar begreep nooit wat ze bedoelden met wedstrijdtempo’s en dat soort begrippen maar jij liet mij dat precies voelen en ervaren wat de bedoeling van deze tempo’s zijn. Toen ik nog niet met jou in zee was gegaan liep ik alleen maar dat was eigenlijk beetje doelloos en zonder structuur. Ik vind het prettig om met een schema te werken zodat ik precies weet wat er van mij verwacht wordt.

Ik ben in juli 2013 gestart met Persoonlijke Looptraining bij Andy. De trainingen hielden in dat we om de 2 weken 1 op 1 zouden trainen en daarnaast begeleiding via Google Drive voor de huiswerktrainingen. Je feedback op iedere training heeft me zeker de juiste kant opgestuurd. Als ik het alleen had moeten doen dan had ik nu na 3 maanden vast nog geen verbetering gezien. Het valt andere ook op dat ik stabieler en makkelijker ben gaan lopen en dat het er meer ontspannen uitziet.

Jij zorgde er ook voor dat ik negatieve gedachten om kon zetten in positieve dingen, wat de gedragsregels zijn tijdens het lopen zodat ik dicht bij mezelf kon blijven of hoe ik kracht uit andere kan halen als ze me passeren of als ik ze zelf inhaal en dat ik niet mezelf moet vergelijken met andere maar dat ik juist kan leren van anderen hun ervaringen. Je straalt positieve energie uit en je bent altijd vrolijk en rustig en je weet me wel op mijn gemak te laten voelen. Je zegt altijd op goede tijdstip wat ik nodig heb. Je stimuleert op de juiste manier zodat ik het uiterste uit haal mezelf weet te halen zonder te forceren. Je hebt me meer zelfvertrouwen en inzicht gegeven in m’n eigen kunnen en je weet het uiterste, op een goede manier, uit een ander te halen.

Ik adem nu ook anders dan voorheen en denk nu wat maakt het uit als ik meer herrie maak met ademhalen tijdens het hardlopen of wat anderen er van denken. Ik kan nu op hoger tempo lopen en langer volhouden. Ik begrijp nu hoe bepaalde tempo's aan moeten voelen en dat geeft vleugels en een geweldig zweef-gevoel. Ik wil je bedanken voor de mooie veranderingen en de toegevoegde waarde wat hardlopen in mijn leven is gaan betekenen. Je verstaat je vak goed Andy.

Thanks! Groetjes, Mandy 


Elisa Bardini (3 november 2014)

"Life is a dream, realize it!"
19 Oktober 2014 is mijn droom uitgekomen: een marathon lopen en fris en zonder blessure kunnen finishen. Ik ben inmiddels een jaar aan het trainen met online coaching van Custom Made Sport: van mijn eerste doel in februari (halve marathon onder 2 uur), ben ik gegroeid tot een marathonloopster. De weg naartoe was niet altijd makkelijk en verreisde zeker discipline, vastberadenheid en mentale kracht. In mijn reis naar mijn doel heb ik me nooit alleen gevoeld: ik kon altijd rekenen op een coach die me stap voor stap begeleide, altijd klaar stond voor alle vragen, twijfels en mij belangrijke feedbacks gaf over de trainingen. De dagen voor de marathon begon ik onzeker te worden en me af te vragen of ik echt een marathon kon lopen. Alles begon in mijn hoofd te spelen: mijn leeftijd, mijn adductor die wat pijnlijk was, de voeding, mijn doorzettingsvermogen etc.

Ik wist wel voor mezelf dat ik het kon en dat, hoe dan ook, bij de finish zou komen maar ik was toch heel zenuwachtig. Ik stond aan de start van mijn eerste marathon na een slapeloze nacht, vol spanning en opgelucht dat het eindelijk zo ver was. Ik kon eindelijk aan mijzelf laten zien dat ik het kon. Laatste woordjes wisselen met mijn coach en dan, vol overtuiging en moed starten. Ik voelde me heel gelukkig dat ik aan zo een evenement mee kon doen. Ik heb genoten van de sfeer, van alle mensen die met mij mee liepen, van het publiek en muziek langs de weg. Ik heb de hele tijd op gevoel gelopen zonder naar de Garmin te kijken. Het was voor mij belangrijk zelf mijn tempo in de benen te kunnen voelen. Achteraf is gebleken dat ik toch met de tempo heb gelopen waarvoor ik getraind had, top! De eerste 25 km vlogen voorbij daarna ben ik even gestopt, omdat ik merkte dat ik wat meer voeding nodig had, maar daarna ging het weer lekker. Bij 30km punt kwamen Andy en Chris om de laatste kilometers met mij mee te lopen. Het was een geruststelling om ze naast me te hebben. Ik hoefde ook niet meer bij de posten te stoppen alles werd voor mij gehaald. Ik voelde me echt een "Princess". Het weer werd inmiddels minder en het regende en het waaide maar ik ging geconcentreerd door naar mijn doel met mijn twee bodyguards aan mijn zijde, met een glimlach op mijn gezicht die ik niet weg kon krijgen. De laatste 2 kilometers heb ik wat verzuring in mijn bovenbeen gevoeld maar ik werd door Andy gerustgesteld en ik kon de laatste stuk in het Vondelpark nog genieten. Toen ik het Olympisch stadium zag, kon ik niet meer stoppen en met een flinke versnelling kwam ik door de finish! Wat een geweldig gevoel: mijn droom die in mijn hoofd begon, had op dat moment mijn hart vervuld en de tranen vielen spontaan uit mijn ogen.

Ik weet zeker dat met deze ervaring, ik wat aan mijn zoon heb geleerd: een doel behalen betekent discipline, vastberadenheid en wilskracht en dat "willen is kunnen"!

"When because of your years you can't run, walk fast. When you can't walk fast, walk. When you can't walk use the stick but never restrain yourself!" Mother Teresa of Calcutta 


Robert Nulle (2 november 2014)

Andy, nogmaals bedankt voor een leuke clinic "een verfrissende kijk op hardlopen". Leuk om er achter te komen dat ik onbewust toch al een aantal dingen automatisch deed en er nu bewust over ben gaan nadenken. En andere handige tips gaan toepassen. Over de clinic heb ik eigenlijk geen op en/of aanmerkingen. Zat goed in elkaar was een leuke opbouw.

Met vriendelijke groet, Robert 


Erik Visser (12 oktober 2014)

Last year I ran the New York marathon. It was my first marathon and I thought it would be my only one. I was wrong. Soon after I forgot about the long and intense training sessions and committed to run the Chicago marathon.

I finished New York in 3:27 and wanted to do better this time. For New York I trained by myself, focusing mostly on long distance runs. This time around I approached Andy to help me. It would make a huge difference.

Training with Andy provided me with more insight in my possibilities. During the personal training sessions he pushed me to levels I did not realize I was capable of. His program provided me with variety in training: interval, long distance, slow running, hills and more. All the time Andy would be following my progress and motivate me to do my best.

When Chicago came I was ready. More ready that I was for my first marathon. I destroyed my pr and finished in 3:13. That was exactly what Andy predicted I was able to do. Andy is a committed and professional trainer, that mixes the joy for running with real ambition. I gladly recommend him to anyone that wants to achieve a personal goal, whatever the distance or time might be. As for myself, I am starting to dream about a next marathon already... 


Daniëlle (20 augustus 2014)

Eind maart van dit jaar kon ik 10 km hardlopen maar ik had het gevoel dat er ergens iets niet goed ging met mijn ademhaling. Ik zat bijvoorbeeld al snel erg hoog in mijn hartslag. Begin april heb ik me dus opgegeven voor een workshop “Ademhalen en hardlopen”. Deze workshop bevatte een hele goede opbouw naar het uiteindelijk samen zij aan zij hardlopen. Vooral het hardop mee ademen bood mij erg veel ondersteuning.

Na deze workshop realiseerde ik me dat ik meer naar mijn lichaam moest gaan luisteren. Op advies van Andy ben ik een tijdje zonder muziek gaan hardlopen. Iets wat in het begin enorm wennen was want ik had het gevoel dat ik er een deel van mijn energie uit putte maar de komende tijd wilde ik me gaan concentreren op mijn ademhaling en daarin mijn eigen ritme vinden. Het gaf me een goed gevoel om op een andere, bewustere manier met hardlopen bezig te zijn en ik had het idee dat ik hierbij nog veel te leren had dus ik besloot om bij Andy aan te geven dat ik graag nog wat meer trainingen zou willen volgen. Mijn belangrijkste doelstellingen waren mijn ademhaling bij verschillende snelheden onder controle houden en ik wilde graag dat Andy mijn lichaamshouding controleerde en waar nodig corrigeerde.

Hiernaast had ik niet echt een concreet doel in de vorm van een bepaalde wedstrijd met een eindtijd of iets dergelijks. Wel wilde ik graag een paar maanden later in Frankrijk mee gaan lopen met een groep hardlopers in een heuvelachtig gebied over een afstand van ongeveer 8 kilometer. Andy vertelde mij dat hij een completere hardloper van mij wilde maken en dat is zeker gelukt. In de trainingen die na het vaststellen van deze doelstellingen volgden heb ik veel geleerd. Van het verschil tussen statisch en dynamisch stretchen, via interval-, heuvel en krachttrainingen naar sportspecifieke trainingen. Elke keer was het weer een verrassing hoe de training er deze keer uit zou zien en elke keer voelde het weer heerlijk om onder zeer professionele begeleiding m’n grenzen op te zoeken en op allerlei gebieden te groeien.

Inmiddels ben ik terug uit Frankrijk en het hardlopen daar ging super. Ik kom graag nog eens meetrainen met één van de loopgroepen en tijdens één van de uitdagende trainingen op een zondag. 


Erik Visser (2 augustus 2014)

Vorig jaar liep ik mijn eerste marathon in New York. Mijn trainingsplan stelde ik zelf op. Vooral heel veel duurlopen. Voor mijn tweede marathon wilde ik slimmer trainen en kwam bij Andy terecht. Andy maakt een trainingsschema op maat. Hierdoor weet hij mij ook elke keer weer te motiveren en het hardlopen nog leuker te maken vanwege de variatie. Na een paar persoonlijke outdoor trainingssessies lijkt hij mijn capaciteiten beter in te kunnen schatten dan ik zelf. Ik kan sneller en meer. Samen trainen met Andy motiveert enorm! Daarnaast maakt hijeen schema voor me, huiswerk :). Dat huiswerk helpt bij de discipline van het trainen. Ik heb nog een paar maanden voorbereiding voor de boeg voor de Chigaco Marathon, maar de trainingen zijn in ieder geval al een succes!


Peter van Poppel (14 april 2014)

"Vandaag aan het bijkomen en nagenieten van mijn eerste marathon".

Gisteren met prachtig weer door Rotterdam gelopen, goed schema van Andy in mijn hoofd en met het vertrouwen dat ik de eindstreep moest kunnen halen. Hoewel mijn enthousiasme voor het lopen iets te groot was en ik toch te hard van start ben gegaan ben ik in 4:30:39 gefinisht, zoals gepland, en daar ben ik erg blij mee!

Ik ben half februari bij Andy terecht gekomen en heb dankzij hem de laatste zes/zeven weken een uitgebalanceerd trainingsschema kunnen doen. Andy was terecht voorzichtig over mijn ambitie om in vier maanden een marathon te lopen. Nadat hij wist dat ik al wel 20 km kon lopen en we hadden afgesproken dat ik stukjes zou wandelen tijdens de race zijn we de uitdaging samen aangegaan.

Andy heeft de gave je vertrouwen te geven in de dingen die je goed doet terwijl je ondertussen werkt aan je verbeterpunten. Dat is een hele prettige manier om vooruitgang te boeken. Met soms kleine aanwijzingen weet Andy het verschil te maken tussen "niet zeker weten" naar vertrouwen in je lichaam en in je capaciteiten.

Daarbij is Andy op een prettige manier betrokken bij de ontwikkeling die je doormaakt en weet hij door zijn ervaring goed aan te geven wat er gaat komen. Ik heb van de trainingen genoten en ik ben je dankbaar Andy voor het behalen van de eindstreep van Rotterdam Marathon. De 42.195km is toch echt wel een enorme afstand. Je trainingen, aanwijzingen, tips en betrokkenheid hebben mij dit binnen 6 weken doen realiseren!” Je bent een top-coach! 


Peter Zoetmulder (30 maart 2014)

Vanochtend weer 's een heerlijke 17km duin/strandloop met wat tempoversnellingen gedaan met m.n. Zoetermeerse Joy Runners bij Scheveningen. Leuk en altijd uitdagend, leden zijn ook enthousiast voor elkaar, mooie start van het voorjaar, smaakt naar meer!

Ben sinds november 2012 lid van Joy Runners Zoetermeer. Oorspronkelijk om mijn 10km wat te verbeteren, maar met de trainingen van Andy bleek dat de 15km ook goed te doen was, en hij hielp me over m'n twijfel heen of ik wel een halve marathon kon lopen. Van maart tot september 2013 met zijn advies, de incidentele strandlopen van Joy Runners en door zelf vaker langere afstanden te lopen, geleidelijk en verantwoord naar mijn eerste halve marathon toegegroeid. Hierbij was Andy voor mij belangrijk om te toetsen of ik op de goede weg was. Het slaagde helemaal en dat zonder pijntjes of blessures! Inmiddels drie halve marathons gelopen.

Daarnaast is de reguliere wekelijkse training altijd afwisselend en goed voor de conditie en motivatie, en zijn de incidentele duin/strandlopen erg leuk en nuttig. De strandloop van 23 december j.l. met pal tegenwind zal ik niet snel vergeten: heen door de duinen (wind mee, weinig nut...), dus terug over het strand met keiharde tegenwind en op 't laatst zelfs regen, wat wil je nog meer? Iedereen liep het uit, ondanks wind, kou en regen. 'Vooral een goede mentale training,' aldus een trotse Andy, en dat is waar! En tevens een bijzondere ervaring die je altijd bijblijft.

De sinds kort gegeven heuveltraining is ook gevarieerd en uitdagend, past denk ik helemaal in Andy's streven om op verantwoorde wijze en als de deelnemer het zelf wil, meer uit zichzelf te halen, maar wel met plezier, want hardlopen moet vooral ook leuk blijven, niet voor niets zijn we Joy Runners! Dus wat mij betreft: ga zo door Andy! 


Elisa Bardini (16 maart 2014)

"Ik ben net terug uit Nederland waar ik een onvergetelijk trainingsstage van 4 dagen met Custom Made Sport heb kunnen beleven! Duinen, stranden, bossen, heuveltraining, interval training, duurloop met versnellingen, stretching, ademhaling etc. Ik heb natuurlijk soms best zwaar gehad, maar alles klopte : rust en inspanning waren precies goed op elkaar afgestemd. Zeker goed voor mijn conditie maar ook zeer belangrijk voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt Andy!"


Elisa Bardini (18 februari 2014)

"Afgelopen zondag is mijn droom uitgekomen en het is, mede dankzij Custom Made Sport gebeurd: de halve marathon van Verona lopen onder de 2 uur en fris finishen! Ik was vorig jaar enthousiast en alleen begonnen met hardlopen. Ik had een hele goede conditie met zwemmen opgebouwd en ik dacht dat het lopen geen probleem voor mij zou zijn. Ik was meteen begonnen met lange afstanden lopen (15 km). Ik had me vergist: ik kreeg elke drie maanden regelmatig blessures en daardoor kwam ik niet vooruit.

Ik ben eind oktober begonnen met trainen onder begeleiding van Andy Oskam en gebruik gemaakt van de dienst "online hardlooptrainingen": er ging voor mij een nieuwe wereld open. Ik heb hem maar één keer ontmoet voor een intakegesprek en met hem een keer mogen trainen (ik woon in het buitenland) maar Andy heeft me fantastisch op afstand kunnen begeleiden en steunen. Dankzij hem heb ik een hele andere manier van trainen geleerd. De communicatie is ook altijd heel goed gegaan en hij stond altijd klaar voor me. Ik kon bij hem terecht voor alle vragen en twijfels.

Hij heeft me heel goed mentaal gesteund en langzaamhand me goed leren kennen. Ondanks dat ik altijd alleen heb getraind, heb ik me in die trainingsperiode nooit alleen gevoeld in de voorbereiding van mijn doel. De dag voor de wedstrijd was ik best zenuwachtig en onzeker over stommiteiten maar ik wist wel zeker dat ik heel goed getraind had en dat ik het kon.

Zijn steun in het uitstippelen van de wedstrijd (doorkomsttijden) is ook voor mij een grote hulp geweest: ik wist precies hoe ik moest lopen om bij de finish fris te komen en het is me helemaal gelukt: "big smile" op de foto finish.... En de tijd was 1:56!!! Op weg naar mijn volgende doel en nooit meer alleen…" 

Running

lees verder

Hardloopgroepen

lees verder

Hardloopwedstrijden

lees verder

Uitdagende Trainingen

lees verder

Massage & Stretch

lees verder

Fitness

lees verder

Samenwerkende bedrijven


Custom Made Sport

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Social media