De Personal Looptraining bestaat uit verschillende trainingsvormen. Deze trainingsvormen bestaan onder andere uit: duurlooptrainingen, intervaltrainingen en heuveltrainingen. Ook wordt er aandacht gegeven aan Core-Stability, Stretch & Flex oefeningen voor meer bewegingsvrijheid en krachtoefeningen voor het hardlopen. Daarnaast kijken we of we je looptechniek kunnen verbeteren, we geven aandacht aan de juiste ademhaling en lichaamshouding. Met deze diversiteit aan trainingen maken we van jou een complete loper!

De trainingen gaan altijd door, ongeacht het weer. Mits de Looptrainer vermoedt dat de veiligheid van de deelnemer in gevaar komt. Het dragen van een reflecterend hesje of verlichting is verplicht bij slecht weer of als er bij zonsondergang wordt getraind. De Personal Looptrainer motiveert je door zij aan zij met je te hardlopen met de focus op jouw doel. 

Losse krachtoefeningen

Deze spierverstevigende oefeningen worden gedaan met het eigen lichaamsgewicht.

De mentale conditie 

Dit is een combinatie van je persoonlijke instelling en de gehele periode dat we aan het trainen zijn.

Doordat het Persoonlijke Looptrainingsprogramma je op verschillende lichamelijke inspanningen traint, zijn discipline en doorzettingsvermogen de juiste mentaliteit om aan dit programma deel te nemen om jouw doel te bereiken. En we weten; hoe dichter je bij je doel komt, des te meer plezier je daar van terug krijgt. En vanuit daar ontstaat weer de euforie die niemand je af kan nemen en dat is je eigen ‘trotsgevoel’! 

Prijzen en extra informatie

In het trainingsprogramma kunnen tevens de volgende onderdelen aan de orde komen:

De coopertest
Hierbij wordt getest de maximale afstand die u hardlopend kunt afleggen binnen 12 minuten. 

De prestatielopen
De prestatielopen kunnen zijn van 5km tot en met 30km. Uiteraard afhankelijk van jouw doel. Tijdens deze prestatieloop loop ik de volledig afstand met jou mee: mijn passie en coaching loopt parallel met jouw doel.

De Circuit Workout
De circuit workout bestaat uit een aantal krachtoefeningen die aan één stuk worden uitgevoerd. Afhankelijk van de conditie wordt het aantal oefeningen bepaald. De oefeningen bestaan uit variaties van de standaard oefeningen zoals: push-ups, squats, lunges en crunches. Met de Circuit Workout wordt je spieruithoudingsvermogen en je conditie tegelijkertijd getraind. 


Kledingvoorschriften
Hardloopschoenen en functioneel hardloopkleding.

Werkmateriaal
Garmin 920XT, Timex Stopwatch en hartslagband.

Tarieven
Personal Looptraining is € 50,00 per uur (excl. btw). Een training duurt 60 - 90 minuten. Minimale afname 6 trainingen.

Heb je een sportmaatje van gelijke niveau en heeft hij of zij dezelfde sportersmentaliteit? Dan is het mogelijk om samen te trainen onder begeleiding van een Personal Looptrainer. Voor deze combinatie hanteren we andere een voordeliger tarief.

Maak vrijblijvend een afspraak om samen jouw doel door te nemen.
Bij het afnemen van minimaal 10 trainingen, krijg je een gratis sportmassage t.w.v. € 30,00 

Toelichtingen

De Personal Looptrainer werkt altijd op afspraak welke in onderling overleg wordt overeengekomen. De trainingsprogramma kan op verschillende locaties en tijdstippen plaatsvinden.

De deelnemer dient zich 5 minuten voorafgaande aan de training in sportkleding te melden op de afgesproken locatie. Annulering van een training kan zowel door de deelnemer als door looptrainer via een textbericht, via de mail of telefonisch 24 uur van te voren worden doorgegeven. De afgemelde trainingsafspraak kan op een ander, nader overeen te komen, tijdstip worden ingehaald.

Personal Looptrainer geeft de deelnemer, maximaal twee keer, de mogelijkheid de gemiste trainingen in te halen, tenzij er sprake is van langdurige aandoeningen zoals een blessure of beperkingen waardoor het volgen van de trainingen niet meer mogelijk is. Door overhandiging van een schriftelijke verklaring van zijn arts, zal op een nader overeen te komen datum de trainingen hervat worden, mits deze binnen 3 maanden valt vanaf dagtekening van de verklaring.

Het trainingsprogramma en vergelijkbare activiteiten brengen risico’s met zich mee van fysieke blessures.

Deelname aan trainingen is geheel op eigen risico en de deelnemer is zich daar bewust van. De Personal Looptrainer is niet aansprakelijk voor enig letsel, schade of diefstal welke voorvalt tijdens de trainingssessies. 

Running

lees verder

Hardloopgroepen

lees verder

Hardloopwedstrijden

lees verder

Uitdagende Trainingen

lees verder

Massage & Stretch

lees verder

Fitness

lees verder

Samenwerkende bedrijven


Custom Made Sport

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Social media