Personal Looptraining

De Personal Looptraining bestaat uit verschillende trainingsvormen: duurlooptrainingen, intervaltrainingen en heuveltrainingen. Er wordt aandacht gegeven aan loopscholing, ademhaling, core-stability, rek- en strek oefeningen voor meer bewegingsvrijheid en krachtoefeningen voor het hardlopen. Met deze diversiteit aan trainingen en aandachtspunten kunnen we van jou een complete loper maken!

De trainingen gaan altijd door ongeacht het weer, mits de veiligheid van de deelnemer in gevaar komt. Het dragen van een reflecterend hesje of verlichting is verplicht als er bij zonsondergang wordt getraind of bij slecht weer. De looptrainer loopt zij aan zij met je mee met de focus op jouw doel.

Losse krachtoefeningen

Deze spierverstevigende oefeningen worden gedaan met het eigen lichaamsgewicht.

Mentale conditie

Mentale conditietraining is ook een onderdeel van sporten.

Doordat het persoonlijke trainingsprogramma je op verschillende lichamelijke inspanningen traint, zijn discipline, doorzettingsvermogen en rust belangrijk. We weten; hoe dichter je bij je doel komt, des te meer voordeel je uit je trainingen krijgt.

In het trainingsprogramma kunnen tevens de volgende onderdelen aan de orde komen:

Coopertest

Hierbij wordt de maximale afstand getest die u hardlopend kunt afleggen binnen 12 minuten.

Prestatielopen

De prestatielopen kunnen zijn van 5km tot en met 30km. Uiteraard afhankelijk van jouw doel. Tijdens deze prestatieloop loopt de looptrainer de volledige afstand met jou mee.

Circuit Workout

De Circuit Workout bestaat uit een aantal krachtoefeningen die aan één stuk worden uitgevoerd. Met de Circuit Workout word je spieruithoudingsvermogen en je conditie tegelijkertijd getraind. Afhankelijk van de conditie wordt het aantal oefeningen bepaald. De oefeningen bestaan uit kracht- en cardio-oefeningen.

Tarieven
Personal Looptraining     €55,00 p.u.
Een training duurt tussen de 60-90 min.

Heb je een sportmaatje van gelijke niveau en heeft hij of zij dezelfde sportambities? Dan is het ook mogelijk om samen te trainen onder begeleiding van een Personal Looptrainer. Voor deze Personal Group Training hebben we een voordeliger tarief per persoon.

TARIEVEN

Toelichting

De Personal Looptrainer werkt altijd op afspraak welke in onderling overleg wordt overeengekomen. Het trainingsprogramma kan op verschillende locaties en tijdstippen plaatsvinden.

De deelnemer dient zich 5 minuten van tevoren aan de training in sportkleding te melden op de afgesproken locatie. Annulering van een training kan zowel door de deelnemer als door de looptrainer via een tekstbericht, via de mail of telefonisch 24 uur van te voren worden doorgegeven. De afgemelde trainingsafspraak kan op een ander, nader overeen te komen, tijdstip worden ingehaald. 

Personal Looptrainer geeft de deelnemer maximaal twee keer de mogelijkheid de gemiste trainingen in te halen, tenzij er sprake is van langdurige aandoeningen zoals een blessure of beperkingen waardoor het volgen van de trainingen niet meer mogelijk is. Door overhandiging van een schriftelijke verklaring van een arts, zullen de trainingen op een nader overeen te komen datum hervat worden, mits deze binnen drie maanden vallen vanaf dagtekening van de verklaring.

Het trainingsprogramma en de vergelijkbare activiteiten brengen risico’s met zich mee van fysieke blessures. Deelname aan trainingen is geheel op eigen risico en de deelnemer is zich daar bewust van. De Personal Looptrainer is niet aansprakelijk voor enig letsel, schade of diefstal welke voorvalt tijdens de trainingen.

Hardlooptrainingen
Personal Looptrainingen
Uitdagende Trainingen
Hardloopwedstrijden
Loopbandanalyse
Stretch and Flex

Samenwerkende bedrijven

06-24299657
info@custommadesport.nl

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Follow us

© Copyright, Custom Made Sport. All rights reserved.

Powered by Xenodesign