Personal Looptraining

De vraag naar Persoonlijke Looptraining is een toegevoegde waarde voor iedere loper die dat wenst. Voor zowel recreanten als gevorderde sporters. De Personal Looptrainer werkt met een op maat gemaakt trainingsplan dat aansluit op jouw algehele conditie. Samen nemen we door hoe we jouw doel gaan realiseren. 

meer informatie

Specifieke Trainingen

De trainingen van CMS zijn gericht op het verbeteren en optimaliseren van je sportprestaties. Wij trainen o.a. tennissers, voetballers, squashers en hockeyers, die tijdens de zomerstop op conditie willen blijven en specifieke verbeteringen willen maken. De trainingen kunnen o.a. gericht zijn op kracht, conditie, startsnelheid of wendbaarheid.

meer informatie

Ademhalen & Hardlopen

Verbeter je prestaties met de juiste ademhaling. Met een sessie Ademhalen & Hardlopen maak ik je bewuster maken van je ademhaling. Contact maken met je ademhalingsspieren, ervaren en voelen. Dit zijn de eerste stappen! "Zonder zuurstof kunnen we geen inspanning leveren" "En zonder inspanning kunnen we geen resultaat leveren"

meer informatie

6x6 Marathon Training

De 6x6 Marathon Training is een trainings-programma waar een Personal Looptrainer in de laatste 6 weken, ter voorbereiding van jouw marathon, met jou meetraint en je begeleidt tot aan de finish. Samen maken wij die laatste 6 weken de nodige afstanden en nemen we je complete voorbereiding door. 

meer informatie

Business & Hardlopen

Wilt u binnen het bedrijf met uw collega‚Äôs meer in beweging komen? Wilt u nu echt in actie komen en daad bij het woord voegen? Schakel dan nu jullie eigen Looptrainer in en train met regelmaat een aantal weken onder begeleiding. De trainer traint jullie minimaal 1x per week op werklocatie en leert u alle ins en outs over het hardlopen.

meer informatie

Running Boost Circuit

Running Boost Circuit is een combinatie outdoor workout tussen extensieve intervallen afgewisseld met krachtoefeningen verwerkt in een vast circuit. De Running Boost Circuit valt of staat met spierconditie, je lichaam kennen, ritme en dosering. Het doseren van je algehele conditie is een vereiste om een Running Boost Circuit aan te gaan.

meer informatie

Lopen onder begeleiding

Wil jij aan je conditie werken, wil je samen met anderen trainen/hardlopen en vind je buiten sporten prettig? Hardloopgroep Joy Runners is een groep dat naast serieus trainen ook plezier wil beleven tijdens de trainingen. De trainingen bestaan uit intervaltrainingen, duurlooptrainingen, looptechniek, houding en krachtoefeningen.

meer informatie

Your Personal Pacer

Zou je een hardloopwedstrijd eens anders willen ervaren? Rustig starten, tweede helft van de race sneller lopen, niet omkijken naar de tijd, drinken word je aangereikt, je voelt je ontspannen omdat je alleen maar je Personal Pacer hoeft te volgen, de ideale lijn van het parcours wordt gelopen en jouw steady pace wordt aangegeven. 

meer informatie

Online Hardlooptrainingen

Zelf trainen wanneer het jou uitkomt met online-ondersteuning van Custom Made Sport. 

De voordelen van online-trainingen:  Persoonlijke begeleiding, Zelf bepalen wanneer je gaat trainen, Regelmaat in je trainingsperiode, Een trainingsschema op maat.

meer informatie

Stretch and Flex voor hardlopers

De Personal Stretcher is actief bezig met het stretchen van uw spieren en u ervaart op een passieve wijze het rek gevoel. Deze vorm van Personal Stretchen is zeer effectief, omdat u er ontspannen bij ligt en daardoor kan concentreren op de gerekte spier en op uw ademhaling om het rekgevoel aan te houden.

meer informatie

Running

lees verder

Hardloopgroepen

lees verder

Hardloopwedstrijden

lees verder

Uitdagende Trainingen

lees verder

Massage & Stretch

lees verder

Fitness

lees verder

Samenwerkende bedrijven


Custom Made Sport

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Social media