Rokkeveense Dekkerloop

De Rokkeveense Dekkerloop is een Running Event georganiseerd door Custom Made Sport i.s.m. Dekker Sport. Dit evenement vindt elk jaar plaats in Zoetermeer in de maand januari.

De afstanden die men kan lopen zijn: 1.5km, 5km, 10km en een Halve Marathon.

meer informatie

Organiseer uw hardloopwedstrijd

In samenspraak met u organiseren wij op elke locatie uw hardloopwedstrijd conform uw wensen en invulling. Wij nemen alle werkzaamheden, zoals aanvraag vergunning, parcours uitzetten, aanmeldingen verwerken, veiligheid lopers, de startnummers, tijdregistratie en de uitslagen uit handen.

meer informatie

Business & Hardlopen

Wilt u binnen het bedrijf met uw collega‚Äôs meer in beweging komen? Wilt u nu echt in actie komen en daad bij het woord voegen? Schakel dan nu jullie eigen Looptrainer in en train met regelmaat een aantal weken onder begeleiding. De trainer traint jullie 1x per week en leert u alle ins en outs over het hardlopen.

meer informatie

Hardloopclinics

Hardloopclinics van Custom Made Sport geven je een verfrissende kijk op het hardlopen! Of je al wat jaartjes hardloopt of dat je net begint met hardlopen; de clinics van CMS brengen een aantal belangrijke aspecten rondom het hardlopen onder de aandacht. Na de clinic ga je naar huis met handige tips om het hardlopen bewuster te ervaren.

meer informatie

Running

lees verder

Hardloopgroepen

lees verder

Hardloopwedstrijden

lees verder

Uitdagende Trainingen

lees verder

Massage & Stretch

lees verder

Fitness

lees verder

Samenwerkende bedrijven


Custom Made Sport

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Social media