Info

 Wij zijn wij?
Referenties
Ervaringen

Custom Made Sport richt zich op in- en outdoor sportactiviteiten. Het motiveren van mensen om hun gezondheid en conditie te verbeteren, is wat ons beweegt.

Wij organiseren voor uw bedrijf en particulieren Running Events conform uw wensen. Middels uw eigen Running Event maakt u op een unieke wijze nationaal reclame. In nauwe samenspraak met u en ons Team verzorgen wij op elke locatie een Running Event. Wij nemen alle werkzaamheden, zoals aanvraag vergunning, parcours uitzetten, aanmeldingen verwerken, veiligheid lopers, de startnummers, tijdregistratie en de uitslagenlijst.

Tevens geven wij looptrainingen aan groepen, individuele sporters en bedrijven. Onze trainingen zijn verantwoord, gericht op uw doel en altijd op maat. Wilt u een start maken en wekelijks onder begeleiding sporten? Wilt u persoonlijke looptraining of traint u liever in uw eigen samengestelde groep. Dan kunt u zich goed vinden in de trainingen van Custom Made Sport waarin u alle ins en outs van het hardlopen meekrijgt.

Mocht u gebruik willen maken van één van onze diensten dan helpen wij u graag op weg. Wij maken samen met u een plan van aanpak, aangepast op uw niveau of de groep. "Ons doel loopt parallel met uw doel. Zij aan zij, trainen wij met u".

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

"Custom Made Sport staat voor kwaliteit en is altijd op maat!"

Tevens houden wij ons bezig met het mede-organiseren van sportieve liefdadigheidsprojecten om hiermee geld in te zamelen voor goede doelen. 


Wie zijn wij?

Om een indruk te krijgen waar Custom Made Sport voor staat, zal ik mezelf voorstellen en mijn visie en passie toelichten.
Als looptrainer, fitnessinstructeur en als fanatieke lange afstand loper ben ik sinds 2010 gestart met Custom Made Sport om mijn diensten aan te bieden en mijn vakkennis en ervaringen over te brengen.

Na jarenlang fanatieke sporten heb ik van mijn hobby en passie mijn werk gemaakt. Het trainen met gemotiveerde mensen heeft me namelijk altijd bezig gehouden. Voor iedereen is er wel een trainingsprogramma wat het beste voor haar of hem werkt en daar zit juist de grote uitdaging in.

De afgelopen 15 jaar ben ik jaren werkzaam geweest op verschillende sportscholen. Hierdoor heb ik met veel mensen getraind en deze mensen mogen helpen en adviseren in hun doelen. Uiteindelijk leer je in de praktijk wat je van de theorie hebt meegekregen. En omdat iedereen andere doelen heeft en iedereen zijn eigen niveau heeft, vergt dat inzicht en ervaring. Resultaat gericht trainen komt met geduld, juiste trainingsintensiteit en plezier hebben in wat je doet.

Het begint onder andere met je eigen lichaam kennen, weten wat je wilt, haalbare doelen stellen en met de juiste discipline en intensiteit met je programma aan de slag. Met een goede opbouw, een op maat gemaakt programma en op verantwoorde wijze trainen is waar Custom Made Sport voor staat.

Ik wilde, bijvoorbeeld, in plaats van spiermassa opbouwen, werken aan mijn conditie en de ‘competitie’ weer opzoeken. Zodoende ben ik me gaan verdiepen in het ‘hardlopen’. Het sportersmentaliteit bleef hetzelfde, alleen de sport veranderde. En twee jaar later liep ik mijn 1e marathon. Vervolgens zocht ik een andere discipline als uitdaging; en daar stond ik dan voor het eerst aan de start van een run-swim-run loop bij de Vinkeveense Plassen. Dit was een geweldige ervaring! Jaren geleden had ik mezelf nooit in open water zien zwemmen van eiland naar eiland. Met geduld en op verantwoorde wijze trainen is elk doel te bereiken! Waar rust nemen een zeer belangrijke rol speelt. Rust & herstel zeer belangrijk onderdeel van ieder trainingsprogramma.

U kunt vrijblijvend actief kennis maken met één van onze sportactiviteiten of heeft u vragen, neem dan contact op.

Wij kijken uit naar jouw sportmotivatie!
Sportieve groeten, Andy 

Running

lees verder

Hardloopgroepen

lees verder

Hardloopwedstrijden

lees verder

Uitdagende Trainingen

lees verder

Massage & Stretch

lees verder

Fitness

lees verder

Samenwerkende bedrijven


Custom Made Sport

KvK nr. 50340352
OB nr. NL144703087B02

Social media