Sportspecifiek

Sport specifieke trainingen voor optimale prestaties

Ik ben gespecialiseerd in functionele oefeningen die gericht zijn om je sportprestaties te verbeteren en te optimaliseren. Of je nu een tennisser, voetballer, kickboxer, hardloper, zwemmer, basketballer of hockeyer bent die aan zijn of haar atletisch vermogen wilt werken en specifieke bewegingspatronen wilt versterken/verbeteren; wij hebben de expertise in huis.

Functional Training
De trainingen bestaan uit loopscholing, voetenwerk, lichtvoetigheid, startsnelheid, core stabiliteit, change of direction, coördinatie, krachttraining, sprongkracht, spierconditie, conditietraining (cardiovasculaire), ademhaling, hand-oog coördinatie, reactievermogen en je bewegingsvrijheid vergroten – denk hierbij aan sport specifiek rekken en strekken en Yoga. Tegelijkertijd houden we ook aandacht voor de mentale aspecten: bewustwording, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.
Deze aspecten zijn voor mij speerpunten die niet aan mijn aandacht ontkomen met als doel om van jou een nog betere en bewustere sporter te maken.

Wat onze trainingen omvatten

Aan de hand van jouw algehele fysieke conditie maken we een op maat trainingsplan waarin we inzoomen op de aandachtspunten en optimaliseren we je sterke punten.

Mijn ervaring en trainingsaanbod is zeer breed en divers. Hierdoor kan ik snel schakelen om jou als sporter een kwalitatief passende training aan te bieden en zo te werken aan je atletisch vermogen. Naast het sport specifieke richt ik me ook op het stamina: je fysieke- en mentale uithoudingsvermogen.

Uithoudingsvermogen (stamina) is de kracht en energie waarmee je gedurende langere tijd fysieke of mentale inspanning kunt volhouden. Door je uithoudingsvermogen te vergroten, kun je ongemak of stress beter verdragen wanneer je een activiteit uitvoert. Een hoog uithoudingsvermogen zorgt er voor dat je je dagelijkse activiteiten op een hoger niveau kunt uitvoeren terwijl je minder energie verbruikt. Met dit soort High Intensity Trainingen focus ik me op de volume en het doorzettingsvermogen.

Aanvullende informatie:

Of je nu net begint met je sport of al jaren aan het sporten bent en je wilt je atletisch vermogen verbeteren.

  • Voor alle niveau’s
  • Kosten: € 60,- p.p.p.u.
  • Trainingsduur: 60 minuten.
  • Meer dan één deelnemer? vraag om een prijsopgave.
  • Trainingslocatie & Trainingstijden gaan in overleg.