Personal Looptraining

Van jou een complete loper maken, is mijn doel.

Personal Looptraining is een op maat en holistisch trainingsprogramma waarbij er continue wordt gewerkt aan de looptechniek. Dit programma is er om van jou een complete loper te maken – het beste uit jouw loopprestaties te halen. De trainingen omvatten verschillende vormen zoals duurlooptrainingen, intervaltrainingen en heuveltrainingen. We focussen ons ook op loopscholing, loopefficiëntie, de mindset en de ademhaling.

De spier verstevigende oefeningen bestaan uit functionele kracht oefeningen voor een verbeterde en krachtige loophouding wat resulteert in betere hardloopprestaties (core oefeningen en de onderste extremiteiten). De hardlooptrainingen van Custom Made Sport zorgen voor een goede balans tussen lichamelijke en mentale prestatie met als doel verbetering in de algehele conditie. Daarom geven wij ook aandacht aan het rekken en strekken, mobilisatie oefeningen en Yoga. Benieuwd naar een Personal Looptraining waarin we gaan kijken waar er winst voor jou uit te halen valt?
Maak dan een afspraak en ervaar de looptrainingen van Custom Made Sport.

Jouw persoonlijke doelen

De looptrainer loopt zij aan zij met je mee, afhankelijk van de soort training, met de volledige focus op jouw loopvermogen. De looptrainingen variëren van 5 km tot 30 km. De focus ligt op loopefficiëntie en conditieverbetering.

Tarieven

Een Personal Looptraining duurt tussen de 60-90 min. Heb je een sportmaatje van gelijke niveau en heeft hij of zij dezelfde sportambities? Dan is het ook mogelijk om samen te trainen onder begeleiding van een Personal Looptrainer. Voor deze Personal Group Training hebben we een voordeliger tarief per persoon.

Toelichting

Het trainingsprogramma kan op verschillende locaties en tijdstippen plaatsvinden. Dit gaat uiteraard in overleg.

De deelnemer dient zich 5 minuten van tevoren aan de training in sportkleding te melden op de afgesproken locatie. Annulering van een training kan zowel door de deelnemer als door de looptrainer via een tekstbericht, via de mail of telefonisch 24 uur van te voren worden doorgegeven. De op tijd afgemelde trainingsafspraak kan op een ander, nader overeen te komen, tijdstip worden ingehaald.

Personal Looptrainer geeft de deelnemer maximaal twee keer de mogelijkheid de gemiste trainingen in te halen, tenzij er sprake is van langdurige aandoeningen zoals een blessure of beperkingen waardoor het volgen van de trainingen niet meer mogelijk is. Door overhandiging van een schriftelijke verklaring van een arts, zullen de trainingen op een nader overeen te komen datum hervat worden, mits deze binnen drie maanden vallen vanaf dagtekening van de verklaring.
Het trainingsprogramma en de vergelijkbare activiteiten brengen risico’s met zich mee van fysieke blessures. Deelname aan trainingen is geheel op eigen risico en de deelnemer is zich daar bewust van. De Personal Looptrainer is niet aansprakelijk voor enig letsel, schade of diefstal welke voorvalt tijdens de trainingen.