Wat doen wij?

Wij richten ons op het verbeteren van het atletisch vermogen van een sporter.

Om het atletisch vermogen van een sporter te verbeteren geven we functionele oefeningen: loopscholing, voetenwerk, core-awareness en stability, explosiviteits oefeningen, spierconditie, plyometrie, sprint training (volume training), hand-oog coördinatie, reactievermogen, enkelversteviging, mobiliteit oefeningen en balansoefeningen. In de trainingen houden we ook aandacht voor mentale aspecten: bewustwording, zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Custom Made Sport organiseert ook hardloopwedstrijden op aanvraag. Zo kunt u met uw eigen hardloopwedstrijd op unieke wijze uw reclame campagne beginnen en uw bedrijf nationaal onder de aandacht brengen bij de consument en bij uw zakenrelaties. In nauwe samenspraak met u en ons Team verzorgen wij op elke locatie een hardloopevenement. Wij nemen alle werkzaamheden, zoals aanvraag vergunning, parcours uitzetten, aanmeldingen verwerken, veiligheid lopers, alle communicatie, de startnummers, tijdregistratie en de uitslagenlijst, uit handen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Looptrainingen voor groepen, individuele sporters en bedrijven

Wil je hardlopen, trainen en hardlopen en dat daar voor jou over is nagedacht, dan zijn de looptrainingen van Custom Made Sport iets voor jou!

We geven looptrainingen aan individuele sporters, groepen en bedrijven (B2B). De trainingen (schema) worden gemaakt op basis van het doel.
Custom Made Sport maakt uw trainingsplan met realiseerbare doelen waarin u ook alle ins en outs van het hardlopen meekrijgt.

Wij horen graag van je als een start wilt maken en wekelijks onder begeleiding wilt sporten/hardlopen?