Steps

Free Style Steps

Dompel jezelf onder in een onvergetelijke fitnesservaring met onze dynamische aerobic steples! Verhoog je hartslag en boost je conditie met vloeiende, ritmische bewegingen op de beats van opzwepende muziek. Onze les, vol energie en enthousiasme, biedt een unieke mix van uitdagende choreografie en creatieve dance moves, waarbij ook je conditie op de proef wordt gesteld met de daarbij komende verbrande calorieën. Een choreografische  cardio workout met veel zweet en vooral ritme.

Of je nu een beginner of gevorderde bent, mijn steples houdt je in beweging met een constante flow van stappen, waardoor je een volledige workout van 50 minuten ervaart, van begin tot eind in één ononderbroken blok. Bereid je voor om te zweten, te lachen en je grenzen te verleggen. Stap voor stap werk je aan een sterker, fitter en energieker jij. Laten we samen stappen zetten naar een gezond en joy full leven!

Voor een Free Style Steples kom ik langs bij jouw op de sportschool! Neem contact op om het plan van aanpak te bespreken.